GPS-Paikannus

Valikoimastamme löydät Ruotsalaisen Minifinderin tyylikkäät pienikokoiset paikantimet henkilöiden, eläimien, esineiden ja autojen paikantamiseen. Tuotteita käytetään käyttäjäystävällisellä mobiilisovelluksella. Laitteissa on todella tarkka paikannus, pitkä akunkesto sekä monipuoliset mahdollisuudet hälytysten aktivointiin, mm. ihmisen sykettä seuraamalla. 

Laitteita hallitaan ja käytetään ilmaisella pilvipohjaisella mobiilisovelluksella. MiniFinderGo-sovellus on ladattavissa Google Play, sekä App Store-kaupoista.


GPS-paikantimet (OUTLET)


MiniFinder® GO

Tehokas paikannusjärjestelmä reaaliaikaisella seurannalla 

MiniFinder GO on internetpohjainen hälytys- ja paikannusjärjestelmä, joka tallentaa GPS-laitteen liikkeitä ja lähettää sijaintitietoja suoraan sovellukseen tai selaimeen. Kirjautumalla järjestelmään voit helposti seurata valittuja kohteita ja mukauttaa asetuksia tarpeen mukaan.

Kenelle?

Järjestelmä tarjoaa innovatiivisia toimintoja yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat suojella arvoesineitä, lisätä omaa tai sukulaistensa turvallisuutta tai lisätä eläinten turvallisuutta. Järjestelmä sisältää myös useita toimintoja, jotka auttavat yrityksiä tehostamaan työtään liikenne- ja logistiikkasektorilla, sekä terveydenhuoltoalalla.

Käyttäjäystävällinen paikannuspalvelu

MiniFinder GO liitetään GPS paikannuslaitteeseen ja tarjoaa käyttäjälle useita toimintoja. Aloitusoppaan avulla saat tietoa siitä, miten nopeasti ja turvallisesti varmistat yhteyden digitaalisiin laitteisiin. Paikannuspalveluun voidaan liittää useita laitteita ja useat käyttäjät saavat pääsyn järjestelmään.

Reaaliaikainen paikannus

MiniFinder GO varmistaa laitteiden tehokkaan reaaliaikaisen paikannuksen. Lisäksi on mahdollisuus ajastettuun jäljitykseen vähintään 10 sekunnin välein. Järjestelmän avulla voit myös jakaa yksilöllisen linkin muiden kanssa. Niin kauan kuin yksilöllinen linkki on voimassa, valitut ihmiset voivat seurata matkaa kartalla, jopa ilman pääsyä järjestelmään.

Tiedot tallennetaan järjestelmään

Kaikki paikat säilytetään MiniFinder GO:ssa yhden vuoden ajan. Tarkastele historiaa tai käyttäjäystävällisiä raportteja ja piirrä jälkiä karttaan nähdäksesi kuinka paikannuslaite on liikkunut, sen nopeus, etäisyys, ajotunnit, työtunnit, jne. Tiedot helpottavat hallinnollista työtä ja niitä voidaan käyttää toiminnan tehostamisessa.

Hälytyshuomautukset ja hälytysraportit

MiniFinder GO:ssa on selkeä tietokenttä, jossa on tietoa GPS paikannuslaitteen viimeisimmästä päivitetystä sijainnista. Järjestelmä antaa myös hälytysilmoituksia erilaisista tapahtumista ja voit myöhemmin tarkastella selkeitä hälytysraportteja.