COLIBRI KAMERAVALVONTA

Tee elämästäsi turvallisempaa  

"Nämä vaivattomat valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi ja ne sisältävät kaikki tarvittavat komponentit kodin tai pienkiinteistön kameravalvontaan"

Jos etsit oikeasti laadukasta, helppokäyttöistä ja ennenkaikkea toimintavarmaa kameravalvontajärjestelmää laadusta tinkimättä, vartioimaan kiinteistöäsi sekä omaisuuttasi, niin nämä valmiiksi suunnitellut Colibri-valvontakamerapaketit ovat suunniteltu juuri sinulle. Lue eteenpäin niin kerron miksi...

Colibri valmis FullHD-valvontajärjestelmä

Suosittu ja laadukas kodin, myymälän tai toimiston videovalvontajärjestelmä. Järjestelmä sisältää valintasi mukaan joko neljä- tai kahdeksankanavaisen tallentimen, sekä valitsemasi määrän IP- valvontakameroita, joissa pimeänäköä varten on älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.


Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten. 

Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva.

Järjestelmä tukee myös IVS-(älykkäitä) ominaisuuksia, kuten Tripwire-ansalanka. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä! Lisäksi tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita, joten voit laajentaa järjestelmääsi vaikkapa Dahuan zoomattavilla tai ohjattavilla valvontakameroilla!


Colibri mahdollistaa kohteen etävalvonnan tietokoneella tai mobiililaitteen avulla. 


Helppo käyttää sekä asentaa!!


Olet luultavasti harkinnut kameravalvonnan hankkimista parantaaksesi kotisi turvallisuutta, mutta satojen valvontakameroiden ja järjestelmien valikoimasta et osaa päättää mikä olisi sinulle sopiva järjestelmä.

COLIBRI-valvontakamerapaketti tarjoaa ratkaisun ongelmaasi! Se on tallentimesta ja laadukkaista FullHD-valvontakameroista koostuva valmis järjestelmä. Se sopii niin kotiin, mökille kuin pienen yrityksenkin valvontaan!

Kaiken muun hyvän lisäksi, se on myös helppo käyttää suomenkielisen käyttöjärjestelmän ansiosta, sekä voit myös katsella live-kuvaa tai tallenteita ilmaisella mobiilisovelluksella, mistäpäin maailmaa tahansa!

Suoriudut asennuksesta vaivatta yksinkin, ilman ammattiapua! Sinun ei tarvitse taistella IP- ja verkkoasetusten kanssa. Riittää että pukkaat johdon kiinni tallentimeen ja kameraan. Tallennin löytää kamerat automaattisesti ja on heti valmis käyttöön!!  Mikäli kuitenkin tarvitset apua tai ohjeita, niin otat vaan yhteyttä meihin. Me autamme sinua!  Ostaessasi kamerapaketin meiltä, sinulla on aina ilmainen tekninen tuki!

"Vaivattomat valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi ja ne sisältävät kaikki tarvittavat komponentit kodin tai pienkiinteistöjen kameravalvontaan!"

Tilaa valmispaketti >>

Miksi ostaisin Colibri-valvontapaketin?

Colibri-paketti on luotettava, laadukas ja helppokäyttöinen valmiiksi kasattu valvontakamerajärjestelmä. Ammattilaistason tallennin sekä valvontakamerat on varma valinta, kodin tai pienkiinteistön perus valvontaan!

Olemme itse testanneet ja asentanut Colibri-kameravalvontajärjestelmiä moniin eri kohteisiin, ja todenneet järjestelmän laadun sekä helppokäyttöisyyden!

Verkkokaupasta saatavat valmiit paketit sisältävät kaikki tarpeelliset komponentit kameravalvonnan toteuttamiseen. Sinun ei tarvitse olla ammattiasentaja... Kiinnität kamerat, vedät kaapelin tallentimen ja kameran väliin (valmiskaapeli sisältyy pakettiin) niin järjestelmä on käyttövalmis. Tallennin löytää kamerat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse "värkätä" asetusten kanssa... HELPPOA!

"No mutta saahan Kiinan-kaupastakin valmiita paketteja... halvemmalla"

Saa toki... mutta se mitä ET saa:

- Tallenninta jossa on SUOMENKIELINEN käyttöjärjestelmä

- Suomenkieliset käyttöohjeet

- Tukea ja opastusta tarvittaessa asennukseen ja käyttöönottoon SUOMEKSI (myös Ruotsiksi)

- Ja paljon muuta... (tiedät kyllä erot pienen kotimaisen turva-alan yrityksen ja suuren kasvottoman Kiinankaupan välillä)

Lisäksi olemme niin varmoja tyytyväisyydestäsi, että annamme Colibri-järjestelmän ostajalle pidennetyn 30 vrk palautusoikeuden!

Voit aloittaa järjestelmäsi rakentamisen vaikkapa vain yhden valvontakameran paketilla, ja tilata jatkossa lisää kameroita! Colibri tallennin tukee myös Dahuan valvontakameroita, joten voit liittää järjestelmääsi vaikkapa Dahuan moottoroidulla zoomilla varustetun valvontakameran. Valikoimassa on lisäksi myös valmiita paketteja, joihin sisältyy 22" näyttö joka on tarkoittu 24/7 käyttöön.


Skeptinen?

Jos olet vähän epäilevä, niin katso millaisia kommentteja olemme saaneet Colibri-järjestelmän ostajilta:

"Hyvä ja terävä kuva" 

"Ostin aluksi mökille yhden kameran tallentimella. Myöhemmin tilasin neljän kameran paketin kotiini. Nyt on jokainen nurkka valvottu ja olen tyytyväinen järjestelmään" - Toni. Pori

"Helppo asentaa ja kuva tuli heti kun pukkas johdon kiinni kameraan"

"Liitin tallentimen olohuoneen televisioon, ja nyt lapsenlapset haluaa aina kylässä ollessaan katella papan teeveetä" kertoo Heikki Espoosta

"Kahden kameran paketti nelikanavaisella tallentimella. Esittelin järjestelmää kaverille niin se kysy että miksi kaksi "tyhjää" ruutua.. joten tilaan lähipäivinä kaksi lisäkameraa jotta saan ruudun täyteen :)" - Timo. Ikaalinen

"Vaihdoin vanhat huonosti toimivat langattomat valvontakamerat COLIBRI kameroihin. Toiminnassa eroa kuin yöllä ja päivällä. Vanhat kamerat esimerkiks lakkas tallentamasta heti kun meni pakkaselle. Colibri oli hieman kalliimpi mutta on toiminut moitteettomasti ainakin toistaiseksi, kohta 2 vuotta "

"Kahden Mpx:n kamerat ajaa asiansa omakotitalon tai mökin valvonnassa. Laajemman alueen valvontaan 2Mp ei riitä. Lisäsin omaan kolmen kameran pakettiin yhden Dahuan 4 Mp zoomattavan kameran. -  asiakas Kuusamosta

"Meillä neljän valvontakameran järjestelmä näytöllä. Kolme kuvaamassa ulkona ja yksi sisällä. Sisäkamerasta tilaan liiketunnistushälytyksen puhelimeen kun olemme pois kotoa. Hälytyksen tilauksessa tarvitsin hieman neuvoja, joten jouduin soittamaan anwe:lle ja sain selkeät ohjeet. Hyvä kuva kameroissa ja helppo käyttää ja etsiä tallenteet"


Siinä muutamia kommentteja joita olemme saaneet COLIBRI-valvontajärjestelmän tyytyväisiltä ostajilta.


Turvalaitekauppa.fi  asiakkaille on aina tarvittaessa ilmainen tekninen tuki ja opastus!

Tilaa sinäkin laadukas ja suosittu Colibri-järjestelmä  verkkokaupastamme!


Voit maksaa myös erissä!