Colibri kameravalvonta

Colibri-tuoteperheellä erittäin hyvä hinta-laatusuhde

Jos etsit oikeasti laadukasta, helppokäyttöistä ja ennenkaikkea toimintavarmaa kameravalvontajärjestelmää laadusta tinkimättä, vartioimaan kiinteistöäsi sekä omaisuuttasi, niin nämä valmiiksi suunnitellut Colibri-valvontakamerapaketit ovat suunniteltu juuri sinulle.

COLIBRI-tuoteperhe tarjoaa kameravalvonnan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. COLIBRI-kameravalvonta sopii loistavasti niin kotiin, mökille kuin pienen yrityksen tai myymälänkin valvontaan. Erittäin tarkka kuva ja videon tallennus halutulla tavalla (jatkuva, ajastettu, liikkeestä tms.). COLIBRI tallennin syöttää myös virran kameralle samassa kaapelissa kuvan kanssa (PoE), joten COLIBRI kamerat eivät tarvitse erikseen pistorasiaa toimiakseen. HELPPO ASENNUS!! 

Colibrin kamerat ja tallennin on helposti integroitavissa Ajax-hälytinjärjestelmän mobiilisovellukseen.

Vaivattomat valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi ja ne sisältävät kaikki tarvittavat komponentit kodin tai pienkiinteistöjen kameravalvontaan! 


Colibri tuotteet


COLIBRI - LAADUKAS JA KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU KAMERAVALVONTAAN

Olet luultavasti harkinnut kameravalvonnan hankkimista parantaaksesi kotisi turvallisuutta, mutta satojen valvontakameroiden ja järjestelmien valikoimasta et osaa päättää mikä olisi sinulle sopiva järjestelmä.

COLIBRI-valvontakamerapaketti tarjoaa ratkaisun ongelmaasi! Se on tallentimesta ja laadukkaista FullHD-valvontakameroista koostuva valmis järjestelmä. Se sopii niin kotiin, mökille kuin pienen yrityksenkin valvontaan!

Kaiken muun hyvän lisäksi, se on myös helppo käyttää suomenkielisen käyttöjärjestelmän ansiosta, sekä voit myös katsella live-kuvaa tai tallenteita ilmaisella mobiilisovelluksella, mistäpäin maailmaa tahansa!

Suoriudut asennuksesta vaivatta yksinkin, ilman ammattiapua! Mikäli kuitenkin tarvitset apua tai ohjeita, niin otat vaan yhteyttä meihin. Me autamme sinua! Turvalaitekauppa.fi asiakkaille on aina ilmainen tuki!


Suosittu ja laadukas kodin, myymälän tai toimiston valmis FullHD- IP videovalvontajärjestelmä.

Valvontakameroissa on pimeänäköä varten älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.

Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten.

Colibrin FullHD IP-valvontakamerat soveltuvat loistavasti valvontaan sekä tarkkailukäyttöön. IP-valvontakamera on helppo asentaa ja käyttää, ja siinä on monipuoliset hälytys- ja tallennusominaisuudet sekä PoE virransyöttö. Voit seurata kameroiden tallentamaa kuvaa Internet-selaimella, PC-ohjelmistolla, älypuhelimella tai tabletilla.

Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva.

Järjestelmä tukee myös IVS-(älykkäitä) ominaisuuksia, kuten Tripwire-ansalanka. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä! Lisäksi tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita, joten voit laajentaa järjestelmääsi vaikkapa Dahuan zoomattavilla tai ohjattavilla valvontakameroilla!

Suomenkielinen Colibri-tuoteperhe sisältää kameravalvonnan tärkeimmät tuotteet

Suomenkielisellä videonhallintaohjelmistolla hallitset kaikkia Colibri ja Dahua -turvatuotteita. SmartPSS tarjoaa helpon käytettävyyden sekä lukemattomia hyviä toimintoja. Kuvamateriaalin tarkistus, älykäs haku, älykkäät hälytykset, älykäs seuranta - kaikki käytettäväksi ilmaiseksi.

Valitse Colibri-tuoteperheen kiinteistä, kupu- tai bullet malleista sopivin kameravalvontaratkaisu. Colibrin käyttö on helppoa ja sujuvaa, sillä ohjelmistot ja esitteet ovat kaikki suomenkielisiä. Colibriin on ladattavissa mobiilisovellus sekä ilmainen P2P-palvelu. Tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita.